Despre noi
Importăm și Distribuim în România Panouri Fotovoltaice | Solare
Suntem Pregătiți pentru Eficentizarea Energiei Solare, Avem Nevoie de Parteneriate Comerciale
hala_fata
Birouri și Depozitul Central
Str. Horea, Nr.115, Hațeg - Hunedoara - România
Dorim să facem parte din procesul de dezvoltare a sistemelor energetice mai durabile, mai fiabile și mai accesibile. Cu ajutorul panourilor solare fotovoltaice realizate cu tehnologie inovatoare, ajutăm la eficentizarea energiei solare!

Creșterea energiei electrice cu ajutorul surselor regenerabile, cum ar fi: energia eoliană, energia solară, energia hidroelectrică, energia oceanelor, energia geotermală, biomasa și biocombustibilii; ne determină să facem parte din proiectul global care protejează clima și face o planetă mai curată.

Energia solară constituie alternativă la combustibilii fosili care contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, la diversificarea ofertei de energie și la reducerea dependenței de piețele volatile și incerte ale combustibililor fosili, în special de petrol și gaze.

Despre noi
"Un nume bun este mai dorit decât o bogăție mare...căci nici o bogăție nu ține veșnic!"

Totul a început modest, ca o mică afacere de familie, în decembrie 2000, cand noi, Solomon Buzducea și soția mea Monica, am pornit la un drum necunoscut, fără resurse materiale, având doar credința în Dumnezeu și teama de a nu rămâne de rușine. Denumirea firmei ROBEN a fost aleasă după numele copiilor noștri, Robert (RO) și Beniamin (BEN).

Din 2006 am început propriile importuri de jucării și papetărie, iar în 2012 am inființat o fabrică în care producem articole din plastic (jucării, suporți și tăvițe birou, articole pentru școală, olițe din plastic, scaunele din plastic pentru copii, etc.).

Echipa ROBEN a crescut armonios cu oameni serioși și dedicați, simpli, dar implicați în a răspunde solicitarilor și nevoilor clienților noștri, iar în ianuarie 2022 suntem deja 130 de oameni conștiincioși și pasionați de munca noastră.

Importăm și distribuim aprox. 12.000 de articole de papetarie, birotică, rechizite școlare și jucării, stocul nostru permanent de marfă este de aprox. 1.500.000 euro.
Producem în fabrica proprie 35 articole din plastic, papetărie și jucării, și avem în lucru înca un număr de 5 matrițe pentru a dezvolta producția.

Capitalul social este de 220.000 euro, iar cifra noastra de afaceri a ajuns la peste 7.500.000 euro în 2020.

Suntem prezenți la nivel național, iar sediul central este în Hațeg, jud. Hunedoara. Aici se găsesc birourile și cele 12 depozite ce se întind pe aprox. 8.500 mp.

Fabrica noastra se află în Ostrov, judetul Hunedoara, pe o suprafață de 2.500 mp. Aici se află 3 mașini ce produc articole din plastic pe sistemul ”injecție”, 2 mașini ce funcționează pe sistemul prin ”suflare” și în scurt timp vom mai dispune de încă 2 mașini pentru articole din plastic pe sistemul ”injecție”. Lunar se produc peste 200.000 de articole de papetărie și jucării.

Din 2017 am deschis un birou în București cu scopul de a dezvolta parteneriatele în zona de sud și de est a țării.

De asemenea, avem 5 magazine de desfacere, doua în Hațeg, unul în Centrul Comercial Cora Drobeta Turnu Severin, unul în Shopping City Deva și încă unul în Centrul Comercial Kaufland din Cluj Napoca.

Am înteles necesitatea și nevoia de energie regenerabila, iar din Aprilie 2022, am început importul direct de panouri solare fotovoltaice de la una dintre cele mai cunoscute fabrici in domeniu - Risen Energy LTD.